image.png

Leuk dat je er bent.

Op dit stukje internet wil ik je laten zien wat ik doe en hoe mijn leven als freelance schrijver eruitziet. Ga je mee?

Zes jaar ondernemen | Mijn bedrijf Liv Krake bestaat alweer zes jaar

Zes jaar ondernemen | Mijn bedrijf Liv Krake bestaat alweer zes jaar

Het is alweer zes jaar geleden dat ik de Kamer van Koophandel binnenstapte om me in te schrijven als het bedrijf Liv Krake in de categorie 'schrijven en overige scheppende kunsten'. Wat ik toen nog niet wist, maar stiekem wel hoopte, is dat ik zes jaar later nog steeds zó blij zou zijn met de keuze die ik toen maakte. Dat hele eigen baas zijn, bevalt me nu al die tijd al zo goed dat ik niet anders zou willen.

Als zelfstandig ondernemer is vrijwel iedere dag anders. De ene dag werk ik vanuit een tiny house in de natuur aan opdrachten voor OrigineelOvernachten en de andere dag vanuit huis met een kat op mijn toetsenbord terwijl ik teksten tik voor ALL the way UP. Hoe vaak ik al overbodige letters zoals 'rrrrrrrrrt' of 'mmmkkkk' door kattenvoetjes heb weggehaald, is niet op één hand te tellen.

Op weer een ander moment, gemiddeld zo'n twee keer per maand, ben ik op ontdekking in eigen land en doe ik verslag van de mooiste slaapplekken in de natuur voor mijn reisblog Expeditie Kram. Geen dag en geen opdrachtgever is hetzelfde, maar alles is wel even leuk. Ik raak geïnspireerd door plekken, mensen en opdrachten, zolang ik maar kan reizen, schrijven en delen. Dat is precies de reden waarom ik voorlopig nog blijf doen wat ik doe in de hoop dat ik dat voor altijd mag doen. Op naar de volgende zes jaar ontdekken!

Werken als zzp'er | Wat is een freelance schrijver?

Werken als zzp'er | Wat is een freelance schrijver?

Beginnen als freelance tekstschrijver | Zo begin je voor jezelf

Beginnen als freelance tekstschrijver | Zo begin je voor jezelf